Ervaring

Lopende opdrachten

Op dit moment heb ik verschillende opdrachten lopen.

Eindredacteur en projectleider OSR

Voor deze opdracht ben ik projectleider en eindredacteur van de opleiding Nivre Leergang Personenschade. Ik begeleid ontwikkelaars en redigeer de opgeleverde teksten. Daarnaast bouw ik de online leerweg in Canvas Instructure.

Redacteur en ontwikkelaar BSL

Voor mbo Doktersassistent ontwikkel ik toetsvragen en casuïstiek. Daarnaast corrigeer ik de studieteksten.

Bouwer De Baak

De opdracht bestaat uit het ophalen van informatie bij de docententeams en daarvan een blended leerpad maken. Dit doen we in a NewSpring.

Externe projectuitvoerder LOI

Vanaf januari 2020 heb ik voor verschillende opdrachtgevers werkzaamheden gedaan in de functie van externe projectuitvoerder.

  • Onderwijsontwikkeling voor hbo, mbo, voortgezet onderwijs en cursussen. Ik begeleid ontwikkelteams, bekijk content vanuit didactiek en houd budget en deadlines in de gaten. Daarnaast redigeer ik het onderwijs en examens.
  • Module-ontwerp. Ik begeleid de ontwerpfase van modules en Beroepspraktijkvorming van het mbo.

Afgeronde opdrachten

In het verleden heb ik de volgende opdrachten afgerond.

Eindredacteur Acta Dental Education

In de periode september 2020 – juli 2021 was ik eindredacteur opgaven bij ACTA Dental Education. Voor verschillende modules deed ik de onderwijskundige eindredactie over de opgaven, behorende bij de e-learnings voor na- en bijscholing.

Ontwikkelopdrachten LOI

  • In de periode november 2020 – mei 2021 heb ik de modules Basiskennis recht en Juridische praktijk voor de opleiding Juridisch medewerker ontwikkeld.
  • In oktober 2020 heb ik de digitale leeromgeving ontwikkeld van de opleiding Sociale Hygiëne. Dit hield de begeleiding van de student en de formatieve toetsing in. Daarnaast heb ik twee meerkeuze proefexamens ontwikkeld.
  • Voor de module Wet- en regelgeving voor de mbo-opleiding Beveiliger 2 heb ik de digitale leeromgeving ontwikkeld.

Loondienst

In loondienst heb ik meerdere grote onderwijsprojecten gedaan.
  • Onderzoek naar Rubrics. In dit project heb ik samen met een collega onderzoek gedaan naar het fenomeen Rubrics. Daarnaast heb ik met een ervaren ontwikkelteam de rubric voor de hbo-afstudeeropdracht gemaakt.
  • Maatwerktraject bij een groot ziekenhuis. Vanuit LOI Zakelijk was een project gestart voor een maatwerkopleiding voor mbo-verpleegkundigen. Vanaf de eerste aanzet ben ik hierbij betrokken geweest en in hele korte tijd hebben we een mooie opleiding neergezet.
  • Quickscanproject voor mbo-opleidingen. Naar aanleiding van signalen heb ik een project opgezet en geleid om de status van dertig mbo-opleidingen van de LOI te bekijken. Dit hebben we door onderwijskundigen en vakdeskundigen laten doen.
  • Het (laten) ontwikkelen van de didactische opleiding van de LOI voor nieuwe docenten, ontwikkelaars en beoordelaars. Samen met twee ervaren ontwikkelaars heb ik de didactische opleiding geschreven. Omdat het een opleiding over de LOI was, waren er de nodige interne stakeholders met elk een eigen inbreng. Dit complexe traject heb ik met veel zorg en plezier succesvol afgerond binnen de deadline.
  • Webinars. Voor dit project heb ik een projectplan om webinars toe te voegen aan het cursusaanbod, geschreven, met daarin een concurrentieonderzoek. Hiervoor heb ik onderzocht welke andere partijen binnen de branche webinars inzetten als vorm van onderwijs.