Over mij

Met veel plezier heb ik Nederlands recht gestudeerd, om zo iets zinvols te kunnen bijdragen aan de samenleving. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij het Centrum Internationale Kinderontvoering. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met professioneel projectmanagement. Mijn bijbaan op de klantenservice bij de LOI leidde tot de functie van projectmanager onderwijsontwikkeling, waar ik de mogelijkheid kreeg om mijn vaardigheid op het gebied van projectmanagement verder uit te bouwen. In deze rol heb ik mijn passie voor onderwijs ontdekt.

Mijn onderwijskundige ervaring heb ik in de praktijk opgedaan. Mijn expertise ligt met name in het digitaal onderwijs, blended learning. Vanuit mijn eigen bedrijf wil ik nu mijn kennis en vaardigheden delen en zo een bijdrage aan goed (digitaal) onderwijs leveren.

Met mijn kennis van het (digitaal) onderwijs en mijn projectmanagementsvaardigheden adviseer ik over onderwijsontwerp en -ontwikkeling. Van een eerste idee tot het eindproduct: ik begeleid het gehele proces.

Mijn juridische achtergrond zorgt ervoor dat ik vaardig ben in analyseren en ordenen, en dat ik een goed oog voor details heb. Met mijn scherpe taalgevoel schrijf en redigeer ik vlot en met plezier.

Nieuwsgierig, bevlogen, ambitieus, leergierig, creatief, deze woorden kenmerken mij zowel zakelijk als persoonlijk. Ik ben vrolijk, secuur en accuraat, heb een positieve insteek, weet van aanpakken en doorpakken. Ik haal energie uit contact met anderen, maar ik werk ook uitstekend zelfstandig. Een goede relatie opbouwen en onderhouden is van essentieel belang, een vaardigheid die ik uitstekend beheers.